Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Πολιτική αλητεία


“Στα γκισέ της Εφορίας η Ελλάδα αναστενάζει…” Ακόμα και αυτοί οι λίγοι που κατάφερναν με μια ρύθμιση να πληρώνουν τις οφειλές τους “βγαίνουν εκτός παιχνιδιού” αφού δεν θα είναι δυνατόν να συνεχίσουν να εξοφλούν …

Με την πάροδο 15 ημερών απο τη λήξη κάθε νέας οφειλής προς το Δημόσιο, θα χάνεται αυτόματα η ρύθμιση και το ποσό θα καθίσταται άμεσα απαιτητό στο σύνολό του.  

Με απλά λόγια ή βρίσκεσαι με ένα πολύ μεγάλο χρέος εκτός ρύθμισης ή με μια νέα πάνω απο την παλιά, ρύθμιση, εκτός δυνατοτήτων βέβαια ώστε να είναι αδύνατον ανταποκριθείς.
Τι ακριβώς δεν είναι κατανοητό ;

Κανείς δε πρέπει να σταθεί όρθιος. Η υποταγή πρέπει να είναι πλήρης και βαθιά.

Η αντίληψη του “δεν γίνεται τίποτα” πρέπει ντέ και καλά να εδραιωθεί.


Η ανατροπή αυτής της “τάξης πραγμάτων” είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Η νέα επίθεση στα εργασιακά που ετοιμάζεται δεν πρέπει να γίνει μια ακόμα χαμένη ευκαιρία. 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ απ´ ολη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της που βιώνουν καθημερινά την οικονομική απομόνωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Να σχηματιστούν σε κάθε χώρο δουλειάς και όπου συχνάζουν άνεργοι, πυρήνες αντίστασης που θα απαιτούν νέες σχέσεις στην παραγωγή και στο μοίρασμα του πλούτου.

Να αποδείξουν οτι η πλήρης ανατροπής αυτής της σάπιας πραγματικότητας δεν είναι μόνο εφικτή αλλά αποτελεί κσι την μόνη διέξοδο.

Μακριά απο “λυκοσυμμαχίες” τύπου ΕΕ που μας επιβάλλουν καθεστώς Κατοχής μέσω των μνημονίων – μνημοσύνων.

Για μια άλλη κοινωνία εργατικής χειραφέτησης, που θα οδηγήσει στον σοσιαλισμό και θα βάλει τις βάσεις για τον κομμουνισμό της εποχής μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου